понеділок, 16 лютого 2015 р.

Про наркоманів

Хлопець купив травички. Приніс додому і викурив. Не відчув ніякого кайфу. Підійшов до віконця і думає: «Фігню якусь підсунули. Ні скільки не чіпляє ». Тут раптом до нього підходить мама і говорить: «Ти поїв би синок. А то вже третій день стоїш і дивишся у вікно ».



Про наркоманів

Замітка в газеті: Учора ввечері наряд міліції затримав громадянина П. При особистому огляді у нього був виявлений дивний предмет на зразок сірникової коробки, тільки трикутної форми. Усередині цього трикутника знаходилася наркотична речовина. На питання співробітників міліції: «Що це?», Громадянин П. відповів на повному серйозі: «Хіба не видно? Це - дельтаплан ». Прикольні анекдоти про Наріків розкривають всю сутність цього згубного явища, останнім часом вразила наше суспільство.



Про наркоманів

Сидить наш герой і курить косяк. При цьому репетує: «Ой, я лечу, лечу!» Тут до нього підповзає алкоголік і питає: «Братан, дай затягнуться». Він без питань дає і йому косячок. Алкоголік викурив косяк і обурюється: «Слухай, а мене зовсім не тягне». На що той йому відповідає: «Видно народжений повзати - літати не може!»



Про наркоманів

Сидить обкурений наркоман на кладовищі. Тут до нього підходить мрець і питає: - Дай затягнуться. Той йому спокійно дає косячок. Мрець після затягування йде. Сидить мрець і думає, чому ж його жива людина не злякалася? Відірвав собі руку, ногу і знову пішов до нього ж. Той знову спокійно дав мерцеві затягнутися. Мрець відірвав другу руку і порізав собі живіт. Знову пішов до наркоману в надії, що той злякається. Мрець знову попросив затягнутися. Наркоман ж спокійно відповідає: Ні, я дивлюся, тобі шкідливо.



Про наркоманів

У тому випадку якщо гора не йде до Магомеду, то це значить, що травичка була не дуже ...



Про наркоманів

Наркоману задають питання: «А як вмирають люди?» Він відповідає: «Їх забирає лелека».



Про наркоманів

У трамваї їде наркоман. Раптом він як закричить: «Хто втратив десять рублів?». Всі пасажири мовчать. Він знову кричить: «Хто втратив десять рублів?». У відповідь знову тиша. Після чергового крику одна старенька не витримала і каже: , синку, я втратила ». А нарік їй: «А чого тоді стоїш? Шукай! »



Про наркоманів

Приїхали якось два нюхачі до Канберри. Відразу ж побачили там кенгуру. І тут один говорить: - Чуєш, Вася, прикинь яка ж тут конопля може рости якщо тут такі величезні коники.



Про наркоманів

Йде наркоман, курить косяк, за руку веде дочку. Донька: - Тато, дивись, по небу крокодили летять! Наркоман підняв голову, затягнувся: - Осінь, ось і летять ...



Про наркоманів

Стоять два наркомани на автобусній зупинці. З за повороту показується автобус. Проходить година. Автобус під'їхав метрів на двадцять. Проходить ще годину. Автобус ще трошки під'їхав. Тоді один наркомпн говорить іншому: - Слухай, це він так повільно їде або ми так швидко чекаємо?



Про наркоманів

Їдуть два наркомани в тролейбусі. Один підходить до водія і питає: - Я доїду на цьому тролейбусі до вокзалу? - Ні. Другий наркоман: - А я?



Про наркоманів

Наркомана запитують: - А як люди вмирають? - Їх лелека забирає!



Про наркоманів

Йде наркоман по пустелі. Назустріч бедуїн на верблюді. - Ей, мужик, у вас тут що - ожеледь? - Ти чого, охренів, яка тут ожеледь?! - В натурі: стільки піску насипали!



Про наркоманів

Забиває наркоман косяк, тут раптом підходять менти. Наркоман продовжує. Хапають його, тягнуть до суду. Наркоман не реагує. Через годину на суді голос судді: - Встати! Суд іде! Наркоман дивиться по сторонах, схоплюється і кричить: - Опа! Менти!



Про наркоманів

Хлопець, на руці план, забиває косяк. Підходять менти, показують на руку: - Ось і стаття! Хлопець дме на руку і здуває весь план: - А ось і ні статті!



Про наркоманів

Сів комар на наркомана: - А, багаторазовий шприц.



Про наркоманів

Їдуть двоє наркоманів на машині. - Вася, стара дорогу переходить! Гальмуй! .. Ех, шкода стару. - Вася, велосипедист! Повертай! .. Ех, гарний був велосипед. - Вася, МАЗ! Та гальмуй же! - Приколись, Серьога! Це ж ти за кермом!



Про наркоманів

Зустрічаються два Наріка: - А ти чув, Вася - то в медичний інститут поступив! - Ого! А що він там вивчає? - Та це не він... Це його там вивчають...



Про наркоманів

Зловив якийсь страшний людоїд трьох чуваків - алкаша, ширяльщика і анашіста. Ну і говорить: - Я, хлопці, вас не просто так відловив ... Хочу, значить, кайф відчути! Хто мені це задоволення доставить, того відпущу, а ні - з'їм з усіма потрохами! Алкаш мутив, мутив - вимутив якесь жужло, сам з бодуна, руки трусяться, дав людоїдові бухнути. Той все вижрал - вставило, знудило, з ранку голова болить, всього трясе - не кайф! Сточив алкаша. Ширяльщик в Кумар якусь ширку тремтячими руками замутив - ширнув людожера. Того як вибило на зраду, протрясло - трохи копита не відкинув - не кайф .... Сточив і шіряльщіка. Анашіст чинно забив косячок, пихнув спільно з людожером. Вставило ... пробило на хи-хи ... посміялися .... пробило на умняк... протягнути... отходнячок зловили - кайф! - Ну йди дружок! Кайф! - каже людожер анашисту. Йде анашист, йде, раптом ззаду тупіт! Підбігає людоїд з сокирою: - Вибач, друже, на хавчик пробило!



Про наркоманів

Розмовляють два мужика. - Генетика, Мендель, спадковість - дурниці все це. Ось мій прадід, наприклад, був алкоголік. Мій дід був алкоголік. Мій батько був алкоголік. А я - ні! - Та ну?! - Звичайно. Я - наркоман.



Про наркоманів

Два наpкомани сидять в кваpтіpі і куpят низки тpав. Зненадська - дзвінок у двері. Один дpугому говоpит: - Вась, піди і подивись, хто там. Той підійшов до двеpей, подивився у вічко і кpичить своєму дpугу: - Співати, там якісь два мужика і дві баби. Петя: - А-а, ніштяк, откpивай - це "АББА".



Про наркоманів

Сидить наркоман, робить п'яту. Забив, курнув, йому добре. Раптом бачить спускаються інопланетяни. Курнули гуманоїди п'яту разом з наркоманом. Питають: - А довго буде торкати? Наркоман говорить: - Години 3. Гуманоїди дістали свою п'яту, курнули разом з наркоманом, запитують: - Як, зачіпає? Той відповідає: - Так ніштяк. Гуманоїди кажуть: - Це тобі на 89 років вперед.



Про наркоманів

Наркоман приходить в магазин дитячої іграшки, звертається до продавця: - Дівчина, скажіть у вас ЗАМОЛОТЬ є? - М-м-м ... У нас є надувні крокодили, бегемоти ... - Ні, ви мене не зрозуміли, мені потрібна ЗАМОЛОТЬ! - Взагалі-то у нас є заводна мишка... -??? - Ну знаєте, ви її заводите, кидаєте на підлогу, вона бігає, вибігають інші миші і починають бігати за нею, заводна підбігає до ванної і стрибає в воду, інші миші стрибають за нею, і всі тонуть... - Ой, ЗАМОЛОТЬ! Скажіть, а у вас заводного СМІТТЯ немає?...



Про наркоманів

Сидить компанія наркоманів у одного з них вдома, курять щось там своє. І тут один схоплюється і кричить: "Менти!", Всі стали швидко ховати бички куди попало. Один засунув його в настінний годинник з зозулею. Міліція пройшлася, нічого не знайшла і пішла. І тут відкривається дверцята в годиннику, звідти вилазить зозуля і п'яним голосом питає: - Ей, ти, ліворуч, котра година? Той, ошелешено: - Година. - Тоді ку-ку.



Про наркоманів

Наркоман - вчитель зоології: - Діти, пишіть заголовок - "Корова" (набиває косяк). Корова відноситься до великої рогатої худоби ... (Затягується, пускаючи дим у кватирку пххххх ...) Значить у корови є роги ... (Пххххх. ..) У корови є вим'я ... (Пххххх. ..) У корови є крила... - Але у корови немає крил! - Нема - виростуть... (Пххх. ..) І полеті-і-і-ли!



Про наркоманів

Наркоман стоїть в метро в очікуванні поїзда. Поїзд під'їжджає. Двері відкриваються у нього перед носом. Наркоман: - Ет-т-т-а-а-а... Двері закриваються, поїзд їде. - Оп-па!



Про наркоманів

Захотів хлопець yкypитиcя, нy накypивcя як треба, відчуває, зовсім в голову нe отдає, дай дyмає, y вікна поcтою, можe що і даcть ... Вcтал y вікна, дивиться на вyлицю, ніякого результату, тyт до нього мама підходить і говорить: - Cинок, ти їсти то хочeшь, а то yжe тpи дня y вікна cтоїш...



Про наркоманів

Запалили підлітки коноплю, сидять навколо вогнища, димком насолоджуються. Підходить міліціонер: - Що ж ви, діти, робите?! Недобре! Цим займаються тільки нехороші люди - наркомани ... и-и-х (глибокий вдих) ... фу-у (видих) поети, письменники...



Про наркоманів

Наркоман на прийомі у лікаря. Той питає: - Молода людина, скажіть який зараз місяць? - Травень. - Та ні ж, зараз вересень. Може скажете, який наступний місяць? - Травень. - Ні, наступний місяць - жовтень. А який місяць буде за жовтнем? - Травень. Лікар схоплюється і кричить: - Ні! За жовтнем листопад! За листопадом грудень! Потім січень, за ним лютий. Наркоман задумливо: - А що, травня не буде?



Про наркоманів

Сидить оpел на ялинці, забиває косяк. Раптом підбігає жаба і питає: "Оpел, pоскуpиться є?". "Так є!" Жаба вбилася в м'ясо і пішла в болото. Пpиходит, а там кpокодил. Кpокодил питає: "Жаба, pоскуpиться є?" Жаба: "Hі у мене немає, а у Оpла є!" Кpокодил до Оpла пішов і питає: "Оpел, pоскуpиться є?" Оpел: "Hі, Жаба, тобі вже вистачить!"



Про наркоманів

Хлопець, на руці план, забиває косяк. Підходить міліція, накриває долоню хлопця своєї: - А ось і стаття! Хлопець перевертає обидві долоні, і весь план виявляється на долоні у міліціянта: - Дивлячись кому!



Про наркоманів

Обкурений мужик, йде по вулиці і бачить: вдома всі сині, небо синє, люди сині. Раптом з-за рогу виїжджає червоний велосипедист. Мужик його і питає: - Ти чого мовляв такий червоний, а все навколо синє? А той йому й каже: - Так заспокойся ти ... Я не з того глюка.



Про наркоманів

Вкололася один раз царівна веретеном. Дуже їй це сподобалося. Вона знову вкололася веретеном. І дала вона братові своєму вколотися веретеном. І братові теж сподобалося колотися веретеном. І дав він спробувати всьому царству вколотися веретеном. І всьому царству сподобалося веретено. І всі почали колотися веретеном ... І жили вони довго і щасливо і померли в один день ... Від передозу веретенa.



Про наркоманів

Прокидається вранці наркоман, продираючи очі бачить у дзеркалі замість свого відображення Змія Горинича. - Так, - думає наркоман, - пора зав'язувати жерти на ніч кислоту ... - Так, - думає Змій Горинич відповзаючи від вікна, - треба зав'язувати на ніч жерти наркоманів.



Про наркоманів

Наркоман подався в школу вчителем. - Скажіть, діти, хто така черепашка? - Черепашка, це такий звір з панциром, вона швидко-швидко бігає ... - Неправильно, дитинко, черепашка повільно тягнеться ...



Про наркоманів

Приходить наркоман у зоопарк - на роботу влаштовуватися. Там дивляться в трудову книжку і тягнуться: місць роботи - до фіга! - Ну як же ви так? - Ви знаєте, я такий повільний, нічого не встигаю ... - Добре, будете за черепахами дивитися. Вранці приходять в зоопарк, бачать: клітки відкриті, черепах немає, в клітці сидить мужик. - Що ви наробили!! - Я вранці клітку відкрив, а вони як ломануться ...



Немає коментарів:

Дописати коментар