середу, 18 лютого 2015 р.

Про новий рік

Чому ми щороку 31 грудня ходимо в лазню з друзями? Ні, це не традиція. Просто, коли перед святом ми запитуємо своїх дружин, чи можна привести на свято друзів, то вони завжди відповідають: «Ідіть Ви в баню!».



Про новий рік

Після новорічних свят зустрічаються на вулиці два приятелі. Один запитує: «Ну як погуляв на 31 грудня?» У відповідь чує: «Не знаю ще, не розповіли ...» Смішні й короткі анекдоти про 31 грудня часто використовують як святковий тост.



Про новий рік

Звернення до Діда Мороза: Милий дідусь Мороз принеси, будь ласка, під ялинку холодного кефірчику.



Про новий рік

А давайте запросимо тих, без яких не обходиться не одне свято та Новий рік в тому числі? Давайте. Поліція, поліція!



Про новий рік

За святковим столом один приятель запитує іншого: «Чому, перш ніж випити, ти завжди закриваєш очі?» Чує у відповідь: «Та ось обіцяв своїй дружині, що в Новому році не буду заглядати в чарку ».



Про новий рік

Прохання до Діда Мороза: «Я хочу в подарунок велику червону пожежну машину». Дід Мороз сказав: «Добре» і підпалив будинок ... Свіжі і смішні анекдоти про це свято завжди можна прочитати на нашому розважальному сайті і розповісти їх за святковим столом у колі друзів і рідних.



Про новий рік

У студента цікавляться: - Що для тебе краще - 31 грудня або дівчина? - Однозначно Новий Рік! - А що ж так? - Просто, набагато частіше буває ...



Про новий рік

Переддень Нового Року. За п'ять хвилин до закриття в магазин іграшок забігає мама (М) з синочком (С) у пошуках новорічного подарунка. В одному з відділів продавець (П) - молода людина вже готовий піти додому готуватися до свята. Мама з сином підбігають до його прилавка. М - Ну так що ти хочеш? С - Хочу дудочку ... Продавець обертається і бачить, що сопілочка лежить на самому верху високого стелажа з іграшками. Не маючи ніякого бажання лізти за нею, він починає вмовляти малюка. П - Ну може возмешь барабан? Дивись, який великий і дзвінкий. С - Хочу дудочку ... П - А може зайця? Дивись який славний. С - Хочу дудочку ... Робити нічого, поставив продавець драбину і поліз за сопілочкою. Заліз, потягнув дудочку і тут під ним захиталася драбина, він схопився за стелаж і разом з ним і всіма іграшками гепнувся на підлогу. Продавець виліз з-під купи іграшок, подивився на маму з сином і вимовив: - До Вас, жінка, це звичайно не відноситься, але, хлопчик, ЄЄЄБ ТВОЮ МАТЬ!



Про новий рік

- Молодий чоловіче! - Обурюється батько. - Ви обіцяли мені привести мою дочку додому до зустрічі Нового Року, тобто до дванадцяти годин ночі! Зараз вже 4:00 ранку, і взагалі, це не моя дочка!



Про новий рік

"Шановні читачі! За Вашими численними пpоханнями з нового року наша газета буде виходити в pулонах і без тексту ... "



Про новий рік

Дід Мороз напився вщент. Приходить на ранок. - З-здрастуйте, д-діточки, ік. Зараз ми з в-вами проведемо в-веселий ранок! Ік! Тільки ... діти, к-кого це нам зараз не в-вистачає? Ік! Снігу-урочки немає. Так давайте її покличемо: СНІ-ГУ-РОЧ-КА! СНІ-ГУ-РОЧ-КА! Не йде, ік. Тоді давайте закладемо два пальці в рот і свиснемо, ось так: БЕ-Е-Е...



Про новий рік

Негр просить у росіянина прикурити, а той каже: - Попроси в того чорножопого. Негр підходить до грузину: - Чорножопий, дай прикурити. Грузин йому: - Послухй, дорогий, моя жопа в порівнянні з тобою - снігуронька.



Про новий рік

Тікають Василь Іванович і Петька від білих. Ну, як звичайно, заблукали в лісі. Ясна річ, жерти дуже хочеться. Бачить Вісилій Іванович - ягідки на кущах аж надто апетитні ростуть. Той жадібно так, бризкаючи слиною, починає запихати їх в рот. Петька реве: - Не їж їх, Василь Іванович, вони ж "вовчі"! - А-а, Петька, вовки собі ще знайдуть!



Про новий рік

Подарували одному програмісту на Новий 1998 круту відеокарту. Ну, природно, шампанське побоку, ящик пива - і сидить він у новорічну ніч, картку нову ставить. Ставить драйвера, переставляє Віндовс - не працює девайс... Тут у нього за спиною голос: - Єб% ^ шся? - Єб ^% $ сь, - не піднімаючи голови відповідає програміст. - А хочеш по-справжньому? - Хочу! - Не підводячи Голвей відповідає програміст. І сказав Біл Гейтс: - Буде тобі в новому році Windows 98!



Про новий рік

Новорічний карнавал в Вовочкиній школі. Училка ходить серед дітлахів та розглядає костюми. - Пашенько, ти весь в Біленький. Ти, напевно, зайчик? - Так, Марія Іванівна. - Машенька, ти вся в рудому. Ти, напевно, лисичка? - Так, Марія Іванівна. - Молодці, молодці хлопці! Ну, а ти, Вовочка, весь в коричневому - ти, напевно, ведмежа? - Я ГОВНО! - Фу, поганий хлопчик, йди від хороших хлопчиків і дівчаток у кут! - Я ВАМ І ЗВІДТИ смердіти БУДУ!



Про новий рік

ДАІшник на посту на Новий Рік. Настрій поганий, холодно, свято - а він на чергуванні, загалом думає - зараз до першого, хто буде їхати, так до%бусь, що буде мало місця ... Їде 600 мерс. Мент його гальмує, підбігає до віконечка, а звідти - на нього 4 здорові морди зі стволами і питають: - Ну, чого треба? - Мужики, поколядувати можна?...



Про новий рік

Передноворічна ніч 31 грудня. Втомлений громадський Дід Мороз і Снігуронька йдуть в чергову сім'ю вітати дітей. А так як тата всіх попередніх дітей до цього часу були вже добренькими і гарненько пригощали гостей то й Дід Мороз і Снігуронька на ногах ледве тримаються. Заходить Дід Мороз в квартиру і починається спектакль: - Здрствть Деттен, ІЧ! Це я Дедшка Мроз, ІЧ! А ось і моя внчка ??- Сн .., Снегурчка, ІЧ! Побачивши здивування дітей Дід Мороз обертається і бачить - Снігуронька-то десь загубилася. Не розгубившись він говорить: - Діти, давайте посвистм нашу Снегурчку ... Засовує два пальці в рот (напевно занадто глибоко) і щосили: - Фью .. Бееее (блювання) ..



Про новий рік

У комунальній квартирі в Ленінграді святкують Новий 1925 рік. Збираються робітфаківці, лікезовці - передова молодь тих років. Запрошують сусідку по квартирі - стару даму в сивих букле, валансьенскіх мереживах і з моноклем, якій ця квартира належала до революції. Всі веселяться, співають про бронепоїзд, шаради розгадують, на гармошці грають. Дама зберігає горде мовчання, немає теми для розмови. Тут один з гостей говорить: А ось і пів на одинадцяту - зараз Федя принесе шампанське. Дама пожвавлюється: - О, ви знаєте, в роки моєї юності ми святкували Новий Рік в Царському Селі, були камергінери, фрейліни, лейб-гусари, кавалергарди, і тут приносять цей згусток сонця, наливають в сліпучі очі келихи - О! Як Я люблю шампанське! А ось після пива я, на жаль, пердю!



Про новий рік

У дитячому садку - ранок. Снігуронька говорить дітворі: - Діти, давйте всі разом покличемо Діда Мороза! Дітлахи хором: - Дід Мороз! Де ти? У відповідь - тиша. Снігуронька: - Хлопці, давайте разом з татами і мамами! Тоді він почує! Всі разом: - Дід Мороз! Де ти?! З під ялинки лунає хрипкий голос: - Х***во мені, хлопці... Ой, х***во!



Про новий рік

Маленький хлопчик пише Дідові Морозу лист: "Здраствуй Дідусю Мороз! Я маленький голодний хлопчик, у мене нічого нема, немає штанців, немає валянок, немає рукавичок. Пришли мені, будь ласка, подарунок на Новий Рік." На пошті отримують цей лист, розкрили його і прочитали. Пошкодували хлопчика, всі жінки плакали, і вирішили зібрати грошей, хто скільки може, і відіслати йому подарунок. Та ось на рукавички не вистачило. Але що робити, послали так. Отримує хлопчик бандероль від Діда Мороза і пише йому листа: "Спасибі тобі велике, Дідусь. Отримав всі твої подарунки, тільки от рукавичек не було! Мабуть ці пид**аси на пошті їх сп**дили..."



Про новий рік

Після прийняття не визначеної кількості спиртного, на Новорічній вечірці, мужик чіпляється до дівчини, вона йому у відповідь: - Відчепись ... не буду ... не хочу ... та не зараз ... та не туди.



Про новий рік

Розмова двох вічно голодних студентів: - Слухай, Вась, а давай може поросят заведемо, будемо його ростити, відгодуємо його, а місяці через чотири, як раз до нового року, заб'ем, а? - Та ні, ти подумай, такий сморід, бруд... - Та нічого, Вась, звикне...



Про новий рік

Новий росіянин - Президент великого підприємства-викликає до себе нового заступника: (НЗ) - Всього півроку тому ви прийшли до нас працювати в якості простого інженера. Через два місяці ви стали начальником планового відділу, ще через два місяці ви стали фінансовим менеджером, а тепер я вас призначаю своїм заступником. Що ви на це скажете? - Спасибі, ПАПА!



Про новий рік

- Якщо я буду змушений затриматися у відрядженні, - каже чоловік дружині, - І не повернуся до зустрічі Нового Року, я пошлю тобі телеграму. - Можеш не посилати! Я її вже прочитала, вона лежить у кишені твого пальта!



Немає коментарів:

Дописати коментар