понеділок, 16 лютого 2015 р.

Про школу

Більше всіх про тупих шістнадцятирічних шкільнят розповідають блотні сімнадцятирічні випускники або першокурсники.



Про школу

Сучасний урок російської літератури. - Так, діти, тепер активно пишемо коменти до твору «Анна Кареніна» ...



Про школу

- Потрібно ввести, в навчальний процес, уроки для статевого виховання учнів старших класів. - А навіщо? - А як їх ще в школу заманити!



Про школу

Географія. - Петя, скажи, що ти чув про Панамський канал, запитує вчитель. - Нічого, наш телевізор такий канал не ловить ".



Про школу

Школярі пишуть твір, в класі тиша. Раптом одна з учениць запитує у Марії Іванівни, піднімаючи руку: - А як правильно пишеться слово «завагітніла»? - Сидорова, пиши не про літо, пиши про Льва Толстого.



Про школу

Приходить новенька вчителька географії у 2-й клас, а там гогот, вереск, мати, накурено ... Вона: - Здрастуйте, діти. А їй у відповідь: - Пішла звідси, сучка! Вона з риданнями - до директора ... А він їй: - З ними треба по-іншому - треба спочатку здивувати і зацікавити! .. Йде він у клас, а вчителька за ним плететься. Директор відкриває двері ударом ноги: - Здорово, мужики! - Здорово, директор. - А слабо гандон на глобус натягнути?! - А що таке глобус? - А ось про це вам і розповість нова вчителька.



Про школу

Один вчитель скаржиться іншому: - Ну і клас мені потрапив тупий. Пояснюю їм теорему - не розуміють. Другий раз пояснюю - не розуміють. Третій раз пояснюю - сам зрозумів, а вони все одно не розуміють ...



Про школу

Вчителька входить у клас і бачить: вся дошка списана і що не слово то х** або п***а. - Діти - говоpит - давайте відучуватися від поганих слів. Зараз ми закpиємо очі і будемо рахувати до шістдесяти, а за цей час той хто написав ці слова підійде і зітре їх. За сигналом всі закpилі очі, дорахували до шістдесяти, відкрили. Hічего не зникло, а нижче з'явилося: "А ось х** тобі училка! Hе дочекаєшся. Фантомас".



Про школу

Вчителька вносить у клас комп'ютер. Ставить на стіл. Запитує в учнів: - Діти, скільки на столі комп'ютерів? - Один. З трудом вчителька вносить в клас другий комп'ютер. - Діти, скільки на столі комп'ютерів? - Два-а. Вибиваючись із сил вчителька витягали в клас третій комп'ютер. - Діти, ну а тепер скільки на столі комп'ютерів? - Три-и. Витираючи піт з чола, вчителька шепотить: - А все ж, з яблуками було якось легше!



Про школу

Уpоці англійського. Вчителька запитує учнів: - Іванов, ду ю спік інгліш? - Що? - Сідай, 3. - Петро, ду ю спік інгліш? - Що? - Сідай, 3 - Сідоpов, ду ю спік інгліш? - Yes, my teacherin, i'm good speak English. - Щоо?!!



Про школу

Один хлопчик весь час писав слово "пішов" через "о" (пошол). Вчителька його змусила залишитися після уроків і написати це слово 50 разів, щоб запам'ятати. Хлопчик все зробив, як веліла вчителька. Йдучи додому, він залишив їй записку: "Я написав 50 разів слово 'пішов' і _пошол_ додому"



Про школу

Учитель: - Пpиведіть пpиклад використання виpаження "на щастя". Учениця: - Гpабіжники підстеpегли подорожнього і вбили його. На щастя, він забув вдома гроші.



Про школу

Зі шкільного твору: "Ми з хлопцями розпалили справжнє піонерськє багаття. Потім прийшли люди з села і стали його гасити, тому що в багаття випадково потрапив їх стіг сіна."



Про школу

Йде пенсіонер по вулиці, назустріч піонер. Пенсіонер чхає. Піонер: Будьте здорові! Пенсіонер: А я, між іншим, не хворію - я тютюнець нюхаю! Піонер: Та ти, дід, хоч # $% нюхай - нас в школі ввічливості вчать!



Про школу

У школі вчитель говорить учням: - Хто з вас остаточно вважає себе тупицею? Встаньте. Після довгої паузи піднімається один учень: - Так ти вважаєш себе тупицею? - Ну не зовсім, але якось ніяково, що ви стоїте одина.



Про школу

Шкільний вчитель говорить колезі: - Hі, працювати стало зовсім неможливо. Учитель боїться директора. Директор-інспектора. Інспектор-перевіряючих з міністерства. Міністр-батьків. Батьки бояться дітей. І тільки діти нікого не бояться ...



Про школу

- Всі тіла від холоду скорочуються, а від тепла збільшуються. Наведіть приклад, - говорить вчитель. Встає учень: - Взимку дні коротше ...



Про школу

Вчителька: - Діти, скільки буде п'ять помножити на п'ять? Діти хором: - Сімдесят! - Ну, що ви, діти! П'ятьма на п'ять буде 25 ... ну 26, ну 27, ну в крайньому випадку 28, але ніяк не 70!



Про школу

Учитель проводить у другому класі дослід з електрикою. Монтує якусь схему на столі. З задньої парти голос: - А не йобне? - Та ніби не повинно... Хто сказав?!!?!!



Про школу

Новенька вчителька малювання проводить урок в 1-А класі. Намалювала на дошці огірок і запитує: - Діти, скажіть - що я намалювала? Діти (хором): - Хуй!! Вона в сльози і до директора - мовляв дисципліни в класі немає, маленькі діти, а матом лаються ... Директор приходить в клас: - Та-а-ак ... Дісціплінка кульгає. Хто на дошці хуй намалював?!



Про школу

Піонери знайшли щоденник партизан: 15 вересня: "Зайняли хатинку лісника." 16 вересня: "Німці вибили нас з хатинки лісника." 17 вересня: "Ми вибили німців з хатинки лісника." 18 вересня: "Німці вибили нас з хатинки лісника." 19 вересня: "Ми вибили німців з хатинки лісника." 20 вересня: "Прийшов лісник. Дав пізди нам і німцям."



Про школу

Серед англійських школярів провели конкурс на самий короткий твір на тему: "Бог, королева, секс і трішки таємниць". 1-е місце зайняв учень, який написав наступни твір: - О, Боже! - Вигукнула королева. - Я знову вагітна! І знову не знаю, від кого! ".



Про школу

На уроці англійської мови комісія розташувалася на задніх партах. Молоденька фігуриста вчителька пoказує дітям крейду і говорить "This is a chalk". Роняє крейду, нагинається, підбирає, питає "Що я зараз сказала? Переведи, ось ти." З передостанньої парти піднімається другорічник: - Ось це ж***! - Вийди геть! Другорічник збирає портфель, повертається до одного з членів комісії і бурчить - "А ти не знаєш - не підказуй".



Про школу

Учитель географії задає учневі питання, чи знає він що-небудь про Панамський канал. "Ні, - відповідає хлопчик, - на нашому телевізорі такого каналу немає".



Про школу

У школі йде підготовка до контрольної. Учитель: - Єдиною причиною відсутності на контрольній може бути серйозна хвороба з довідкою від лікаря. Голос з місця: - А як щодо повного сексуального виснаження? - Тоді будеш писати іншою рукою!



Про школу

На уроці російської мови в грузинській школі. Учитель: - Гогі, скажи як буде по-російські самець вівці? Гоги: - Баран, вчитель! Учитель: - Сам ти баран. Самець вівці - це баран, а баран - це самець бублика.



Про школу

У недільній школі: - Вовочка, розкажи нам, як воскрес Христос. - Та дуже просто - коли дізнався від Бога-батька, що будуть фарбувати яйця, тут же воскрес.



Про школу

Семен прийшов зі школи і говорить батькам: - Мама, тато, нам з математики задали задачу придумати! Іде у свою кімнату, і через півгодини виходить із завданням: - «Гусак важить 15 кілограмів, а свиня важить 100 кілограмів». - Семенку, в задачі має бути не лише умова, але й питання! Семен знову йде, через півгодини повертається: - «Гусак важить 15 кілограмів, а свиня важить 100 кілограмів. І що?! »



Про школу

Йде шкільний твір. Учениця піднімає руку і запитує: - Марія Іванівна, а як пишеться слово «завагітніла»? - Іванова, я тобі вже казала, не пиши про літо, пиши про Пушкіна.



Про школу

Зі шкільних творів: Всі вулиці були прикрашені гаслами, прапорами і членами уряду.



Про школу

Hа уpоці зоології вчителька розповідає пpо стpауса: Стpауси несуть яйця; Бігають швидко як коні; У разі небезпеки закопують свою голову в пісок; -Сидоpов, ти чим це там займаєшся? - Вас уважно слухаю Маpія Іванівна! - Hу тоді повтоpюй, що я pозповіла. - Стpауси закопуються в пісок по самі яйця ... ... І якщо на ці яйця наступити то на коні фіг змотатися.



Немає коментарів:

Дописати коментар