понеділок, 16 лютого 2015 р.

Про сталкер

- Ти собі не уявляєш, в яких місцях я був, і які приколи я там спостерігав! - Стрілок, це тобі звичайно не в образу, але в Голландію продавати артефакти в інший раз поїде хтось інший.



Про сталкер

Ходять чутки, що кругленьку суму отримав Борис Моїсеєв за те, що НЕ озвучував голос Моноліту в дуже популярній грі "Сталкер": - Іди до мене! Я знаю, що ти хочеш!



Про сталкер

Йде собі колобок по лісу. А тут лисиця: - Я тебе зараз з'їм! - Ти що, зовсім з глузду з'їхала? Я їжачок з самого Чорнобиля! - Здається, прокатало! - Подумав Колобок, ретельно стираючи зі своєї руки напис "STALKER"



Про сталкер

Запросив Мічений Сидоровича новий домашній кінотеатр подивитися. Здивувався Сидор. Заходять в порожню кімнату, сідають на підлогу, Мічений клацає пальцями, і голосно вимовляє: - «Термінатор»! Кімната розпливається, навколо раптово виявляється Лос-Анджелес, і починається дія. Дивляться пару хвилин, потім Міченому набридає. Знову клацає пальцями: - «Міцний горішок»! Кімната спливає, навколо Нью-Йорк, Брюс Вілліс бігає... Через півгодини Сидоровичу вже набридло. Він і питає: -А чого це в тебе фільми всі такі старі? Постав щось нове! Клацає пальцями і вимовляє: - «Хостел-2»! Нічого. Ще раз: - «Сімпсони в кіно»! Ніякого ефекту. Мічений хмуриться, стискає кулаки, і йде в сусідню кімнату. Звідти долунає шум, крики, удари... Сидорович не витримав, заглянув. І бачить: Сидить, прив'язаний до батареї побитий контролер, і, спльовуючи вибиті зуби, шепелявить: -Вибач, начальнику! Бля буду, не бачив я цих фільмів!



Про сталкер

-Мене кличуть Джон, і я алкоголік. Я тут для того, щоб позбутися цієї поганої звички! (Рідкі оплески) - Мене кличуть Білл, і я алкоголік. Я хочу знову стати собою, і повернутися до нормального життя! (Кволі оплески) -Мене звуть Ікло, і я, ік, сталкер! Я прийшов сюди, тому, що, ік, думав, що тут тренінг з радіаційної безпеки, та вивід радіонуклеоїдів природним шляхом! -А як це? Через двадцять хвилин. Хором: -Мене звуть, ік, Джон / Бив / Брюс / Пол, і я, ік, сталкер! (Бурхливі тривалі оплески, що переходять в овацію)



Про сталкер

С.Т.А.Л.К.Е.Р. отримує ESRB рейтинг. -ВИ що принесли??????? -Ми це... -Це прибрати! Це теж! І це! -Ееее... -Чому у Вас матюки в квестах??? -Так адже... -Забрати все! -Все?? -Гаразд, юшку можна залишити. Далі. Ви чим радіацію лікуєте? -Дик. -Замінити спиртом. І розбавити хоча б до сорока відсотків! А це що? -Монстри ... -Шмонстри! Задоголового членоубивця прибрати, порнофею теж, і ось цих з цими! -Але... -Не але! Далі. Навіщо в грі по ЧАЕС голі дівки і веселі вдома??? Прибрати ці, і ось ці території, і всі хлопці моделі! І анімації прибрати! -Але фріплей... -І так піде! Так С.Т.А.Л.К.Е.Р. позбувся фріплея, половини монстрів, дев'яноста дев'яти відсотків квестів, і більшої частини локацій.



Про сталкер

Голосом Миколи Миколайовича Дроздова: -А ось ще одна загадка Зони - снорк. Вони пересуваються гуськом, і ніколи не знімають протигази. Є думка, що це прсто некрасиві дівчата-сталкерші, що прийшли сюди у пошуках Прекрасного Принца, і не кладемо надії на горілку. Чоботи сорок п'ятого розміру і утробний рев прекрасно підтверджують цю теорію. Щоб не злякати, вони підкрадаються до об'єкта своїх мрій на четвереньках і соромливо кидаються в ноги. Однак не всі згодні з цією теорією. Професор Сахаров, наприклад, стверджує, цитую: "що це в них морди такі, але після трьох пляшок горілки, в принципі вже й неважливо". Ми якраз допиваємо по третій, а ось і перший снорк. Який він милий!



Про сталкер

Маленька сіра мишка піднялася на задні лапки і понюхала повітря. Пахло, безумовно, їжею. Вона смішно потрусила до виходу з кімнати, швидко-швидко перебираючи коротенькими лапками. Знову понюхала. Сухарик. Сухарь. Та що там, сухаріще! Дітки будуть задоволені. Які ж вони милі! Акуратно прикусивши видобуток, заднім ходом, заносячи попку то вправо, то вліво і використовуючи хвостик в якості ближнього радара, мишка не поспішаючи, з гідністю взялася скорочувати відстань між собою і норкою. І так захопилася своїми мріями, що не помітила, як попалася! Сталкер міцно тримав її в руці, з цікавістю розглядаючи її гладку блискучу шерсть і цікаві бусинки очей. Мишка подумки чортихнулася. Попало ж її оселитися на вижігателі! То нікого-нікого, а то пруть натовпами. Ось пильність і притупляється. Втім, пора вже було щось робити. -Звідки ж ти тут взялася така смілива? Мовчиш, дурненька? -Сам дурень! - Подумала мишка, злобно примружила маленькі очиці, Ошкіриши зубки і виразно вимовила, переходячи з зворушливого писку на густий бас: -Мі. Мі. М. МАЧІІІІІІІІІІІІІІІІ!!!!!!!! -Інфаркт мікарда! - Констатувала мишка. А здоровий, однак. Кілограм дев'яносто буде. Значить, на найближчий час продовольча проблема вирішена. Ні, все-таки добре, що оселилася на Радарі!



Про сталкер

-І запам'ятай, Притулок-13 в смертельній небезпеці, і допомогти йому можеш тільки ти! -Все, зрозумів. ГГ зачинив за собою двері. За дерима тихо лежав труп. Діловито його обшукавши, ГГ помітив неподалік щура і перейшов в бойовий режим. До відмови витягнувши руку, він засунув її в рюкзак. Почекав. Щур зробив три з половиною стрибка і завмер. Схопив пістолет, завмер. Рухом очей показав щуру: можна. Щур з гідністю кивнув і наблизився ще. Застиг. Перезарядив пістолет. Скосив очі, намагаючись розгледіти залишок пунктів руху, ні хріна не розібрав і несподівано вибухнув. -Якого%%%? Та за яким%%% мені це%%% потрібно??? Клав я%%% на цей притулок, на цей чіп, на ці бачення! Знайшли,%%%, хлопчика! Йду. Йду в нормальну гру. У Сталкер. Буду світ рятувати. Весь і відразу! -І я з тобою! - Несподівано густим басом відгукнувся щур. -І ми!! - Пискнули через двері. -Ща! Розмріялися!! Обраний може бути тільки один! І, сівши прямо біля дверей, засукав рукав і вмочив голку в туш. Скосив ще раз очі - окуляри дії начебто ще не скінчилися.



Про сталкер

Сталкер озирнувся. Повержено контролер з останніх сил прихилився до дерева. Біля дерева лежав побитий псевдогігант. Пришпиленими до дерева важким ножем, смикався і пускав криваві міхури снорк. Сталкер погрозив пальцем. -І запам'ятайте. Якщо я ще хоч раз почую слово "чітер" ...



Про сталкер

Знайшов сталкер капкан. Поклав у нього арефакт - зловив іншого сталкера. Поклав сталкера - зловив бандита. Поклав бандита - зловив долговца. Поклав "боржника" - зловив свободівця. Поклав свободівця - зловив Монолитчик. Поклав Монолитчикf - зловив Міченого. А від Міченого таких п*здюлей зловив, що більше ніколи ні на кого капкан не ставив!



Про сталкер

На конкурсі авторських фільмів за мотивами гри С.Т.А.Л.К.Е.Р. були представлені наступні роботи: «Довгий Поцілунок снорк», «Я, зомбі», «14 друзів Бармена», «Американський оборотень на звалищі», та інші. Кращою історичної стрічкою виявилися «Атос, Портос, і Кровосос». Кращим документальним фільмом був оголошений фільм-розслідування «Плоть - етико-філософсько-культурно-науковий феномен, або просто свиня?» У жанрі еротичного кіно перше місце поділили «ХХХ-16» і «ХХХ-18». У номінації "Фантастика року" з великим відривом переміг "Тверезий Сталкер".



Про сталкер

Люди! Не можу пройти гру, весь час вбивають. Допоможіть, пліз! З повагою - Юрик Семецкого



Про сталкер

-Іди, доча! - Сказала мама, подаючи кошик з антирадості, і поправляючи червоний противогазик, - віднеси бабусі. І, зриваючи на ходу псевдоодуванчики, і попиваючи «Козачок», Червона Противогазочка з веселою пісенькою підстрибом понеслася до будиночка бабусі Сидоровича. Однак у перехрестя її чекали. Сірий Псевдововк про щось тихо розмовляв зі здоровенним медведемутантом Пухом, скоса поглядаючи на кабана П'ятака. Назрівала бійка. Противогазочка холоднокровно дістала з-за пазухи трофейний «Фольмер», але тут з лісу вийшов Мічений, спіткнувся об Дюймовочку, зі злістю штовхнув одного з сімох гномів, виматюкався, і задумливо сказав: -Адже попереджали - не став багато модів! Конфлікт буде...



Про сталкер

-Щупальця кровососів. П'ятсот штук. Хвіст химери. Вісімдесят. Копита і стопи не брав, вибач. Разом з тебе ... -Ага. П'ятсот, сімсот, мільйон. Слухай, а ти звідки такий крутий? Я хвости химери до тебе навіть і не бачив. Погода, ти куди? -Да у Четвертого Енергоблока зграю псевдогігантів бачили. Завалю і прийду. -Та постій ти! Кликати-то тебе як? -Сталкер Сапковський.



Про сталкер

Просить Сахаров у Міченого: -Допоможи, Мічений! Снорк тут об'явився, та непростий! Позавчора послав за ним двох лаборантів з дробовиками - убив, гад! Вчора військових попросив допомогти - відділення спецназу уклав! А сьогодні псевдогігант з Долини забрів - і його трахнув! що робити, прям не знаю. Ти вже допоможи - а патрони там, зброя - все беру на себе! Ось іде Мічений по болоту, дивиться - трупи кругом. Бандити, вчені, вояки. Ось кровосос розірваний. А ось псевдогігант без однієї ноги ... І раптом чує шум. Через вертольота, не поспішаючи так, перевальцем, спускається снорк. Звичайний такий. Піднімає Мічений дробовик: -Аста ла Віста, снорк! -АйДіЕфКей, Мічений ...



Про сталкер

За чутками, Борису Моїсеєву були виплачені великі гроші за те, що він не став озвучувати Голос Моноліту в комп'ютерній грі "Сталкер". -Іди до мене! Я знаю, що ти хочеш!



Про сталкер

Оголошення: Куплю книгу "Легкий спосіб кинути палити". За будь-які гроші. З пропозиціями звертатися за адресою: Радар, дорога, блокпост біля бочок з бензином. Запитати Васю Горілого.



Про сталкер

Іноді, на стоянках до вогнища зустрічаються трупи сталкерів. Що ж послужило загибелі цих людей? Вони розповідали старі і несмішні анекдоти ...



Немає коментарів:

Дописати коментар