понеділок, 16 лютого 2015 р.

Наруто

У поїзді їдуть всі друзі. Поїзд заїжджає в темний тунель. Раптом у темряві чується звук поцілунку, а потім звук ляпаса. Сакура думає: «Ось її цілують. Ні б мене поцілували ». Темарі думає: «Треба ж. Цілуються де попало ». Шікамару думає: «Коли ще заїдемо в тунель, знову поцілую». Саске думає: «Хай тільки ще поцілує. Знову вріжу по пиці ». Наруто думає: «Якщо ще раз стукнуть, то вийду на наступній же зупинці».



Наруто

Наруто з друзями приїхали відпочивати на озеро. Увечері, сидячи біля багаття він говорить страшним голосом: Одна з легенд свідчить. Щовечора, як тільки стемніє з озера на цей самий пляж виходить чудовисько. Йде в кабінку для переодягання, вичавлює купальник, підфарбовує губи і стає начебто вже зовсім нічого.



Наруто

Сидить Наруто на лавочці і почому світло лається: - От блін; ой, чорт; ой, диявол. Поруч з ним сідає Ірука і питає: - Що сталося, ти чого лаєшся? - Так от, сів, а лавка виявилася пофарбованою ... - От чорт, ой диявол!



Наруто

Наруто якось дзвонить у пожежну: - Рятуйте! Я горю! Швидше вже приїжджайте! - А як же до вас можна доїхати!? - Ви там всі, що з глузду з'їхали!! На червоній машині з мигалками!



Наруто

Шікамару потягуючись виходить зі свого будинку: - Е - ех! Як же мені зараз потренуватися то хочеться! Піду, напевно, полежу. Може швидше пройде ...



Наруто

Какаші кричить: - ти знову разенганом жбурнув по Саске?! Наруто: ну вибач я більше так не буду!! .. - а йому вже більше ж і не треба!



Наруто

Нотатки Шікамару: «Якщо раптом у вас немає тата, то це не біда ви включите свій ноутбук, правою кнопкою мишькі і з меню виберіть пункти [Створити> Папку].



Наруто

Перед тим, як прийняти нову людину в Акацкі, проводять конкурс. Останнім завданням було: зайти в кімнату і вбити з пістолета рідноу людину. Перший кандидат відмовився відразу. Другий зайшов, через півгодини вийшов весь в поту: «не можу вбити рідну людину ...» Зайшов Ітачі. Лунають крики, гуркіт, через 5 хвилин виходить: «Що ж ви гади, холостими зарядили, довелося табуреткою весь клан замочити!»



Наруто

Кіба на стіні свого будинку написав: «Обережно, зла собака». Саске взяв і приписав: «Правда, вона без зубів». Наруто подумав, подумав і дописав: «Але засмокче до смерті».



Наруто

- Тату, мені сказали, що я божевільний. - І хто ж тобі таке сказав? - Мухи, - пошепки відповів шино.



Наруто

-Що ви думаєте, коли бачите Саске, закопаного по шию в пісок? -Мало піску.



Наруто

Хіната виходить з ванної і говорить Наруто: - У тебе в ванній висять два рушники: одне під літерою "М", інше під літерою "Ж". Я взяла те, яке під літерою "Ж". Я правильно зрозуміла: "Ж" - для жінок, «М» - для чоловіків? - Ні, "М" - для морди ...



Наруто

В кабінет прокурора приводять симпатичного маленького хлопчика.Прокурор розчулюється: -Ой, хто це до нас прийшов! Ітачі (похмуро): - Хто бабусю вбив, той і прийшов.



Наруто

Пішов Саске з Конохи, піддався на спокусу силою Орочімару ... Сакура вдома сидить, вся заплакана, а Наруто її втішає ... - А це точно допоможе? .. - Запитала Сакура, витерши сльозинку і обережно затягуючись.



Наруто

Саске і Сакура в кіно. Сакура: - Милий, щось ти сьогодні такий холодний? Саске: - Тихіше, все нормально - ти просто за ескімо схопилася.



Наруто

Сидять в тюремній камері Джирайя і Орочімару. Джирайя: - Була б муха - і ту б згвалтував ... Орочімару: - Ж-ж-ж-ж...



Наруто

Оточують звукові ніндзя Саске і Наруто. Саске дивиться на схід: - Е * ать! ... На південь: - Е * ать!! ... На захід: - Е * ать! ... На північ: - Е * ать!!! Наруто (захоплено): - Ну ти, Саске, і стратег!



Наруто

З щоденників Наруто: «Ніщо так не прикрасить святковий стіл, як петарда в салаті олів'є!»



Наруто

- Не перерви Землі обертанні статеві збочення. - Подумав Орочімару, дивлячись на Саске.



Наруто

Саске, повернувшись із лазні, чуть не плачучи: - Більше не піду з мамкою в баню! Я впав! - Ну, а мама-то тут причому? - Запитує батько. - А у неї ручки немає, як у Ітачі, щоб триматися ...



Наруто

Приходить Саске до Ітачі: - Обманщик, обманщик ... - Іди звідси! - Обманщик, ну обманщик! - Я сказав - пішов звідси! - Ну обманщик, ошуканець! - Якщо ти зараз не підеш, я тобі Куна в дупу вставлю! - Ти ще вчора обіцяв, обманщик...



Наруто

Саске перед початком тренування підходить до Какаші-сенсею: - Можна мені піти сьогодні з тренування, у мене ангіна. Той його, ясна річ, відпускає. Після занять Какаші йде додому і бачить його в суспільстві чарівного парубка. - Нда, Саске, - докірливо каже він, - Я б на твоєму місці з такою ангіною не вилазив з ліжка ...



Наруто

Сакура годує Саске з ложечки: - Ну, ложечку за маму, ложечку за тата, ложечку за Ітачі ... Так і знала, що подавишся!



Наруто

Обідають Тсунаде і Джирайя. Раптом Цунаде кричить: - Води! Води! Серце палить! Джирайя, посміхаючись: - Груди з супу витягни.



Наруто

Ітачі проходить повз напівзруйнований будинок, і тут перед ним зверху падає цегла... "Ось-тобі й раз..." - подумав Ітачі "Ось-тобі й два!" - Подумав Саске, кидаючи наступну цеглу...



Наруто

Какаші лає наруто: - Ти знову шибонув по Саске разенганом?! Наруто: я більше не буду!! .. - А йому більше і не треба!



Наруто

Викликає Тсунаде до себе діток. Заходять вони - Тсунаде лежить на дивані. - Я вирішила влаштувати конкурс. Найледачіший отримає приз. Наруто, підійди! Підходить Наруто. - От якщо ти побачиш гарну дівчину - що ти зробиш? - * Підігруючи * - Нічого. Обмину. Мені лінь. Тсунаде підкликає Кібуе. - Ось побачиш ти - долі гроші. Піднімеш? - Не-а, мені ліньки. Підкликає Шікамару. - Підійди. - Сама підійди.



Наруто

Судять Ітачі. Суддя (грізно): - Ви визнаєте, що зарубали своїх бабусю і дідуся?! Ітачі (тихо) - Так. Суддя (ще грізніше): - Ви визнаєте, що зарубали своїх маму і тата? Ітачі (ще тихіше): - Так. Суддя (в праведне обурення): - І хто ви після цього?! Ітачі (зовсім тихо) - Сіротиночка.



Наруто

Шікамару запитує у Наруто -Що читаєш? -Техніки великих ніндзя Конохи ... -А чому догори ногами?? -А яка різниця? ...



Наруто

Йде Наруто по вулиці, з коробкою цвяхів, думає, коли ж він стане Гокаге. А один гвоздик візьми та й впади. Наруто зупиняється, обертаючись до гвоздику. -Іди сюди. Іди сюди. До мене. До мене йди! Перевертає всю коробку догори дном і висипає цвяхи. -Принесіть мені його!



Наруто

Сакура - Саске: - Саске-кун! Коли ж ми, нарешті, одружимося! - У матрябре ... - Так адже такого місяця немає?!?! - Ось саме ...



Наруто

Виходить Шікамару з дому. Потягується: - У - ух! Е - ех! Як потренуватися хочеться! Піду полежу. Може, пройде



Наруто

Нотатки розумного Шікамару: «Якщо у вас немає папки, то просто включіть свій комп'ютер, клацніть правою кнопкою миші на робочому столі і виберіть [Створити> Папку] ».



Наруто

Сидить Наруто на березі річки. Раптом чує -Та пішов ти! Думає "Що таке?" Тут знову: -Та пішов ти! Хвилин через 5 знову: -Та пішов ти! Наруто вже злякався. Тут дивиться - за повороту на човні пливе Саске і гребе чайними ложками. Наруто починає сміятися: -Ти б ще вилки взяв! -Та пішов ти!!



Немає коментарів:

Дописати коментар